Novogodišnji koncert i koktel u Kolarcu 2022

U Zadužbini Ilije M. Kolarca novogodišnjim koncertom i koktelom obeležili smo još jednu uspešnu poslovnu godinu.

Naši prijatelji i partneri imali su priliku da, pod dirigentskom palicom Danijela Gajsa, uživaju u jedinstvenom izvođenju koncerta Beogradskog kamernog orkestra i u sinergiji kulture i privrede. Tim putem, ispratili smo ovaj orkestar na nastup u prestižnoj sali Elbphiharmonie u Hamburgu.

Na poziv organizatora projekta “Zimska priča” koji se održava tradicionalno svake godine u Elbphilharmonie u Hamburgu, Beogradski kamerni orkestar je održao sedam koncerata u periodu od 22. do 27. decembra. Učešćem u ovom projektu, orkestar je bio prvi ansambl iz Srbije i regiona koji je nastupao u ovoj luksuznoj sali sa renomiranim solistima kao što su Daniel Hope, Fatma Said i Lucienne Renaudin Vary.

Na početku događaja publici su se obratili predsednica Upravnog odbora Kolarca, Gorica Popović, naš dragi prijatelj prof. dr Franz Schausberger, osnivač Institute of the Regions of Europe (IRE, Austrija) i direktor kompanije Smart Energy Investment, Obrad Tadić.

Privilegija nam je bila da uvažimo partnere sa kojima smo ostvarili #letsSEIvtogether priču. Sinergija koja nas je spojila na Novogodišnjem programu u Zadužbini jeste ono čemu ćemo težiti i u narednim godinama.

Zahvaljujemo se prijateljima i partnerima koji su svojim prisustvom upotpunili našu proslavu i koji su sa nama uživali u radosti darivanja!