<<< MOZGASSA A NYILAT >>>

MEGVALÓSÍTÁS ELŐTT / UTÁN

Teljes megtakarítás kWh-ban:

COkibocsátás csökkentés

 

A PROJEKTEK SZÁMOKBAN

Az összes projekten elért megtakarítás kwh-ban mérve:

Összesen telepítve 107.475 lámpatest

%

Megtakarítások a jelenlegi fogyasztáshoz képest

A Smart Energy Investment Kft. (SEI) az ESCo projektek megvalósítására és alkalmazására alakult az Energiatakarékossági Szerződés (EPC) modellje és a közvilágítási „Smart” elemek projektjeinek megvalósítása céljával. Az ilyen jellegű energetikai szolgáltatások nyújtásával a SEI a helyi közigazgatás minőségi partnereként lépett fel a közvilágítással, mint közüzemi szolgáltatással kapcsolatos kihívások megoldásában.

A projekt magában foglalja az újjáépítést, nevezetesen a régi és nem megfelelő hatákonyságú világítás modern LED technológiával működő lámpatestekkel való helyettesítését, a közvilágítási rendszer be- és kikapcsolási rendszerét, a minőségi és megtakarítási eredményeket és a közvilágítási rendszer hosszú távú karbantartását.

A projekt végrehajtásának három szakasza:

  1. Az első szakasz – az előkészítési szakasz, a tervezést, a szükséges dokumentáció beszerzését és a megvalósítás előkészítését foglalja magában.
  2. A második szakasz – a végrehajtási szakasz, tartalmazza a berendezések beszerzését, felújítását, összeszerelését, üzembe helyezését.
  3. A harmadik szakasz – a garanciafázis a közvilágítási rendszer működésbe hozatalát követő időszakot foglalja magában, melynek során garantált a minőség és a karbantartás.

“Büszkék vagyunk arra, hogy az Európai Régiók Intézetének (IRE) tagja lettünk”